Не натискати!
Не натискати!
Наш Блог
02 грудня

Результати тендеру на кращу назву

Дякуємо всім, хто витратив декілька хвилин і взяв участь!

До нас надійшло близько 1500 пропозицій від приблизно 400 учасників.

Проте після фільтрації на предмет повторюваності й унікальності та після очищення від зразків, що взагалі не відповідають критеріям брифу, залишилось всього близько 300 варіантів, котрі ми надали замовникам.

На жаль, мусимо зазначити, що мало хто поставився до заходу з усією серйозністю, уважно прочитавши бриф та доклавши справжніх зусиль. 50% надісланих варіантів - це словосполучення з використанням "оригінальних" термінів "STYLE", "FASHION", "VIP", "BEAUTY". 40% - це банальний переклад милозвучних слів з інших мов (в основному англ. та італ.) 9% - цікаві діалекти і, можливо, лиш 1% - словесні новоутворення, на які ми розраховували.

Отже, серед запропонованих варіантів, замовники обрали: CHOISY, PLATZ, FAINATOWN. Ми чудово розуміємо, що ці назви далеко не всім сподобаються. Мало того, пошук тієї однієї, що у всіх одностайно викликатиме виключно позитивні асоціації, швидше за все продовжиться до лютого. Проте саме ці назви, на думку замовників, з усього запропонованого є найцікавішими і найдоцільнішими, а пояснення до них - найвлучнішими. Автори цих варіантів (Влад Шепель, Анна Стьопіна, Василь Марчук) будуть винагороджені згідно умов заходу.

Крім того, хочемо відмітити людей, що брали найактивнішу участь, надсилаючи нам найбільшу кількість пропозицій, а також авторів найцікавіших вже на наш розсуд назв. Власники цих ел. адрес отримають символічні винагороди: 

nechta_@mail.ru, petrynychdoc@yandex.ru, info@artnaming.com, professor@mail.ua>, lunizz@ukr.net, marta_mtv84@mail.ru, maddog85@list.ru.

 



Архів новин

2024


RSS

+38 (050) 734-37-31

+38 (096) 379 67 01